Berbecut cu usturoi

Printeaza

Berbecut cu usturoiIntr-o cratiţă de mărime medie, se pune la fiert 1 litru de apă. După ce dă în clocot, se adaugă 250g carne de berbec tăiată în cuburi de 2-3 cm şi o căpăţână mare de usturoi, se acoperă şi se lasă pe foc mic, timp de o oră şi jumătate.

Din când în când se mai adaugă putină apă fierbinte, pentru a evita scăderea nivelului din oală. Mâncarea se serveşte caldă, cu sare şi piper, după gust.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.