Berbecut cu legume

Printeaza

O reteta de berbecut cu legume din: berbecut, ceapa, mazare, prag de maghiran, margarina, faina, sare si boia dulce.

Ingrediente:Berbecut cu legume

  • 2-3 felii de berbecut
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca mazare (din conserva sau congelata)
  • 1/4 l zeama in care a fiert mazarea
  • 1 lingurita praf de maghiran
  • 1 lingura margarina sau ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 1 lingurita boia dulce

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi fierbi mază­rea (dacă foloseşti din cea congelată). Pui legumele şi carnea în cratiţă, presari sare şi măghiran şi înăbuşi 40-50 de minute, până devin frage­de.

Apoi dizolvi făina cu 2-3 linguri de zeamă de la carne şi rfîazăre şi adaugi şi boiaua.

Torni peste carne, în cratiţă şi mai laşi să deq 2-3 cloco­te. Când e gata, scoţi câte o bucată de carne în farfurie şi lână ea pui câteva linguri de  sos cu mazăre.

Berbecut cu legume

Berbecut cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.