Bavareza cu struguri si branza de vaci

Printeaza

Bavareza cu struguri si branza de vaci din: brânză de vaci,  smântână, gelatină, struguri, zahar.

Bavareza_cu_struguri_si_branza_de_vaci

Ingrediente:

  •  400 g brânză de vaci
  •  100 ml smântână
  •  2 foi gelatină
  •  300 g struguri
  •  100 g zahăr

Mod de preparare:

Gelatina se desface în apă rece si, între timp, smântână si zahărul se pun pe foc mic. Brânza se mixează cu smân­tână, iar strugurii se scot de pe ciorchine, se spală si se pun într-un vas cu pereţii înalţi.

Gelatina se amestecă bine cu smântână caldă şi, după ce s-a topit complet, se adaugă în amestecul de brânză. Se toarnă crema de brânză peste struguri, se nivelează si se dă la rece pentru 6 ore.

Bavareza cu struguri si branza de vaci

Bavareza_cu_struguri_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.