Limonada cu stevie din: suc de lamaie, sirop de agave, sirop de stevie, apa minerala, gheata. Ingrediente: un sfert de ceaşcă de suc de lamaie două-patru linguriţe de sirop de agave două picături de sirop de ştevie (facultativ) o ceaşcă şi jumătate de apă minerală o jumătate de ceaşcă de cuburi de gheaţă […]
10 Bauturi racoroase
PrinteazaBauturi Racoroase de Vara:
Reteta zilei: Limonada cu ghimbir si scortisoara
Limonada cu ghimbir si scortisoara din: suc de lamaie din: suc de lamaie, apa, miere, ghimbir, cuisoare, cardamom, scortisoara. Poate te intereseaza si: Limonada racoritoare cu lime si portocala Limonada cu ghimbir si miere Limonada cu pepene galben Ingrediente: 1 cană de suc proaspăt de lămâie 4 1/2 căni de apă 1/2 cana miere […]
Reteta zilei: Limonada cu afine si menta
Limonada cu afine si menta din: afine, menta, suc de lamaie, zahar, apa. Poate te intereseaza si: Limonada cu ghimbir si miere Limonada racoritoare cu lime si portocala Limonada cu menta si ghimbir Ingrediente: 2 cani afine 1 cană frunze de menta, tocate 1 1/2 cani de suc proaspat de lamaie 1 cană de […]
Reteta zilei: Limonada cu piersici si cardamom
Limonada cu piersici si cardamom din: piersici, zahar brun, cardamom, suc de lamaie, apa, gheata. Poate te intereseaza si: Limonada cu sfecla rosie Limonada cu ghimbir Limonada cu sirop de afine Ingrediente: 3 piersici, fără sâmburi și tocate 1 cană de zahăr brun 1/4-1/2 linguriță de cardamom 1 1/2 cani de suc proaspat de […]
Suc de struguri si merisor
Suc de struguri si merisor din: struguri, merisor. Ingrediente: trei ceşti de struguri (verzi, roşu sau negri) două ceşti de merişor proaspat Mod de preparare: Preparaţi sucul din toate ingredientele şi serviţi-l peste nheaţă. Strugurii sunt dulci, dar în această reţetă joaca rolul esenţial de a echilibra acreala merişorului.
Suc de lamaie cu grau verde
Suc de lamaie cu grau verde din: lamaie, grau verde. Ingrediente: o jumătate de lămâie o ceaşcă de grâu verde proaspăt Mod de preparare: Stoarceţi lămâia cu un storcător de citrice, sau cu mâna. Stoarceţi grâul în storcătorul de fructe. Ar trebui să obţineţi cam şaizeci de grame (un sfert de ceaşcă} […]