Batoane umplute cu sunca

Printeaza

Batoane umplute cu sunca din: batoane, sunca, unt, oua, patrunjel, sare, piper, sardele sau scrumbii, cascaval, masline, catravecior murat.

Ingrediente:Batoane umplute cu sunca

  • 3 batoane grosuţe
  • 300 g şuncă
  • 150 g unt
  • 2 ouă
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 sardele sau scrumbii
  • 50 g caşcaval ras
  • 5-6 măsline tocate
  • un castravecior murat tăiat cubuleţe foarte mici

 

Mod de preparare:

Se taie şunca în cubuleţe; se fierb ouăle răscoapte şi se taie bucăţele; se toacă pătrunjelul; se freacă untul spumă; se scoate carnea de pe oasele sardelelor.

Se amestecă untul cu şunca, ouăle, pătrunjelul, piperul, sarea, carnea din sardele, caşcavalul, până se obţine o compoziţie omogenă. Se taie batoanele în patru sau şase bucăţi, li se scoate miezul şi se umplu cu compoziţia de şuncă.

Se dau la cuptor cam 10 minute, până se rumenesc, şi se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.