Batoane cu susan

Printeaza

 Batoane cu susan

Ingrediente:Batoane cu susan

  • 250 g făină
  • 80 g unt
  • puţină sare
  • 80 g zahăr
  • 1/2 pahar lapte
  • 120 g susan
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Făina se frămîntă cu untul, sare, 20 g zahăr,lapte şi cu 1 ou şi se lasă 1 oră.

Apoi se fac bastonaşe de lungimea unui deget.

Se aşază într-o tavă unsă cu unt, se ung bastonaşele cu sirop de zahăr şi se presară cu susan. Se dau la cuptor moderat 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.