Batoane cu rom

Printeaza

Batoane cu rom din: zahar pudra, faina, unt, cacao, apa, sare, zahar, rom, migdagle.

 

Ingrediente:Batoane_cu_rom

  • 120 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • 125 g unt
  • 30 g cacao
  • 2 linguri apa
  • 1 praf de sare
  • pentru crema:
  • 3 oua
  • 50-100 g zahar
  • 100 ml rom
  • 125 g migdale macinate

 

Mod de preparare:

Framanti un aluat sfaramicios si il presari bine pe fundul unei  tăvi tapetate cu hârtie pentru copt.

Preîncălzeşti cuptorul la 180 de grade Celsius şi dai la cuptor circa 20 de minute.

Baţi ouăle cu zahărul, până se fac spumă şi încorporezi romul şi migdale­le.

Torni compoziţia peste aluatul copt pe jumătate şi dai din nou la cuptor, pentru încă 15 minute.

Scoţi tava şi, cât este încă fierbinte, tai compoziţia sub for­mă de batoane, cu un cuţit uns cu ulei.

Presari batoanele cu zahăr pudră.

Batoane cu rom

Batoane_cu_rom

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Batoane Proteice cu Spirulină și Caju

Batoane Proteice cu Spirulină și Caju din: nuci caju, ovaz, seminte de chia, seminte de in, spirulina, miere, unt de arahide, extract de vanilie. Pentru cei care caută o sursă de energie nutritivă, sănătoasă și rapidă, batoanele proteice cu spirulină și caju reprezintă soluția ideală. Aceste batoane sunt perfecte pentru sportivi, persoanele active sau oricine […]

Batoane Energizante cu Acai

Batoane Energizante cu Acai din: nuci, seminte, fructe uscate, fulgi de ovaz, pulbere de acai, miere, ulei de cocos. Descoperiți puterea energizantă și beneficiile nutritive ale acestor batoane cu acai. Combinația de nuci, semințe, fructe uscate și pulbere de acai oferă o sursă excelentă de energie sustenabilă și nutrienți esențiali. Ideale pentru gustări rapide, aceste […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.