Batida Guanabana cocktail

Printeaza

Batida Guanabana cocktail

Calitate – alcoolicBatida Guanabana cocktail

Bază alcoolică – Cachaca

Pahar – tumbler mijlociu

Categorie – Cachaga drinks

Decoraţiune – o jumătate de felie de guanabana pe marginea paharului

se serveste la orice oră

 

Ingrediente:

  • 50 g Cachaca
  • 10 g suc tropical
  • 2 felii de guanabana
  • o linguriţă de zahăr de trestie de zahăr

 

Guanabana este un fruct originar din ţările tropicale ale Americii. Deşi planta creşte spontan, astăzi este şi cultivată. Gustul fructului este acidulat şi dulce în acelaşi timp.

Pentru că se depreciazâ foarte repede, partea din fruct care n-a fost folosită poate fi păstrată în congelator, după ce a fost bine curăţată de seminţe.

PREPARARE. Se curăţă de coajă şi se taie în felii un fruct mare de guanabana. Două felii se toacă mărunt şi se pun împreună cu Cachaca, sucul tropical, zahărul şi cu multă gheaţă pisată în blender.

Se amestecă la viteză mare timp de 10-15 secunde şi se toarnă totul într-un tumbler mijlociu.

Se decorează cu o jumătate de felie de guanabana pe marginea paharului şi cu paie.

1 comentariu

  1. Buna, de unde putem cumpara fructe de guanabana?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.