Bărcuţe cu pastă de peşte

Printeaza

Bărcuţe cu pastă de peşte din: lamaie, masline, smantana, andive, pasta de peste, piper si sare.

Ingrediente:Retete_3

  • 1 lamaie
  • 100 g masline verzi si negre
  • 100 g smantana
  • 4 andive
  • 100 g pasta de peste
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai andivele în jumătăţi, îndepărtezi măduva, presari cu zeama de lămâie şi le laşi deoparte.

Pui într-un bol smântână, piperul măcinat şi le amesteci bine, adaugi pasta de peşte şi măslinele, dar numai jumătate din cantitatea totală.

Pui pe un platou jumătăţile de andive şi le umpli cu amestecul pregătit, le ornezi cu jumătăţi de măsline verzi şi negre.

Le poţi servi imediat sau mai târziu, dar păstrate la rece.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pasta de peste proaspat

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu pasta de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.