Banuti de ciocolata

Printeaza

Banuti de ciocolata din: margarina, zahar, faina, bicarbonat, miere, vanilie, sare, fulgi de ciocolata.

Ingrediente:Banuti de ciocolata

  • 200 g mărgăriră
  • 1 1/4 cană zahăr
  • 2 1/2 căni făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 75 g fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Se freacă spumă margarina moale cu zahărul, se adaugă mierea, esenţa de vanilie, făina, bicarbonatul stins cu puţin oţet şi un praf de sare, amestecând continuu.

Se încorporează uşor fulgii de ciocolată.

Se formează biluţe care se presează uşor şi se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc în cuptorul încins circa 20 de rminute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.