Bănuţi cu fistic

Printeaza

Bănuţi cu fistic din: praf de copt, zahar, zahar vanilat, ou, unt, fistic, migdale, zahar brun si scortisoara.

 

Ingrediente:Banuti_cu_fistic

  • 1 lingurita praf de copt
  • 90 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 150 g unt, taiat cubulete
  • 50 g fistic tocat
  • 100 g migdale tocate
  • 50 g zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara

 

 

Mod de preparare:

Se frământă un aluat din făină cu praf de copt, la care se adaugă zahăr tos, zahăr vanilat, 1 ou, unt rece, fistic şi migdale.

Se modelează 2 rulouri (0 cea 3,5 cm). Se în­cinge cuptorul la 180°C. Se amestecă zahărul cu scorţişoară.

Se presară jumă­tate din cantitatea de zahăr cu scorţişoară pe o pungă, în strat gros, şi se tăvălesc rulourile în zahăr cu scorţişoară.

Se taie apoi în felii groase de cea 1 cm; se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se aranjează cu degetele încă o dată, astfel încât să fie rotunde. Se coc 10-12 minute.

 

Bănuţi cu fistic

Banuti_cu_fistic

Pofta buna!

 

 

 

 

poate iti place si:

Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Banuti de ciocolata

Banuti de ciocolata din: margarina, zahar, faina, bicarbonat, miere, vanilie, sare, fulgi de ciocolata. Ingrediente: 200 g mărgăriră 1 1/4 cană zahăr 2 1/2 căni făină 1 linguriţă bicarbonat 1 lingură miere 1 linguriţă esenţă de vanilie 1 praf de sare 75 g fulgi de ciocolată   Mod de preparare: Se freacă spumă margarina moale […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.