Banane coapte in aluat

Printeaza

Banane coapte in aluat din: banane, faina, lapte, ou, sare, zahar vanilinat, zahar pudra, ulei.

Ingrediente:Banane_coapte_in_aluat

  • 7 banane bine coapte
  • 3 linguri faina cernuta
  • 300 ml lapte
  • un ou
  • un praf sare
  • un plic zahar vanilinat
  • o lingura zahar pudra
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se prepară întâi aluatul, pentru care, într-un vas, se amestecă laptele, făina, oul, zahărul vanilinat, sarea si zahărul.

Se amestecă bine si se lasă la frigider pentru o oră.

Se taie în două bananele, pe lung, si se trece fiecare parte prin aluatul de la rece.

Se prăjesc în ulei încins şi se scot pe şervetele de hârtie.

Banane coapte in aluat

Banane_coapte_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.