Bacon umplut cu brânză de capră

Printeaza

O reteta delicioasa de bacon umplut cu branza de capra din: branza de capra, piper, rozmarin, bacon, ulei de masline, usturoi si rozmarin.

Ingrediente:Bacon umplut cu brânză de capră

  • 1-4 bucati mici de branza de capra de circa 60 g
  • piper macinat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • 8 felii de bacon
  • 4 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 catei de usturoi
  • rozmarin pentru decor

 

Mod de preparare:

Brânza de capră se piperează uşor şi se dă prin rozmarin. Fiecare bucată se înfăşoară cu 2 felii de bacon. Roşiile se spală, se bagă câteva secunde în apă fiartă, se scot.

Se curăţă de pielită şi de seminţe, apoi se taie bucăţele.

Uleiul de măsline se încălzeşte într-o tigaie şi se pune la călit usturoiul. Se pune apoi si brânza, învelită în bacon, lăsându-se să se călească pe ambele părţi.

Se adaugă bucăţelele de roşii, se mai lasă puţin pe foc, apoi se pune sare şi piper.

Brânza de capră învelită în bacon se serveşte cu crenguţe de rozmarin, ca decor. Ca pâine, se poate servi cu baghetă.

Bacon umplut cu brânză de capră

Bacon umplut cu brânză de capră

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.