Baccala

O reteta de baccala din: file de peste, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, patrunjel verde si unt.

Ingrediente:

  • 600-800 g file de peşte (după preferinţă)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 căni cu apă plată
  • 2-3 fire pătrunjel verde
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adâncă. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să aco­pere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute.

Condimentezi cu sare, piper şi busuioc. Fierbi orezul în apă (poţi adăuga facultativ şi 2-3 ciuperci din conservă) şi serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

Baccala

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bacala peste
  • cum se face pestele bacala
  • cum se prepara bacala
  • cum se prepara bacalea
  • Cum se prepara pestele Bacala
  • retete de peste baccalà
  • bacalea
  • Prepararea pestelui bacala

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Read more:
Placinta_cu_dovlecei_si_carne
Plăcintă cu dovlecei si carne

Plăcintă cu dovlecei si carne din: dovlecei, carne tocata, unt, ceapa, pasta de rosii, scortisoara, scortisoara, cuisoare, oua, foi de...

Close