Baccala

O reteta de baccala din: file de peste, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, patrunjel verde si unt.

Ingrediente:

  • 600-800 g file de peşte (după preferinţă)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 căni cu apă plată
  • 2-3 fire pătrunjel verde
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adâncă. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să aco­pere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute.

Condimentezi cu sare, piper şi busuioc. Fierbi orezul în apă (poţi adăuga facultativ şi 2-3 ciuperci din conservă) şi serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

Baccala

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bacala peste
  • Cum se prepara pestele Bacala
  • cum se prepara bacalea
  • cum se prepara bacala
  • cum se face pestele bacala
  • retete de peste baccalà
  • CUM SE PREPARA BACALA DE PESTE SARAT
  • bacalea cu cartofi
  • bacalea
  • peste bacalea cu cartofi

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Citeste si:
rp_Rosii1.jpg
Rosii umplute cu carne de miel

O reteta delicioasa de rosii umplute cu carne de miel din: rosii, carne de miel tocata, orez, ulei, ceapa, usturoi,...

Close