Baccala

O reteta de baccala din: file de peste, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, patrunjel verde si unt.

Ingrediente:

  • 600-800 g file de peşte (după preferinţă)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 căni cu apă plată
  • 2-3 fire pătrunjel verde
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adâncă. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să aco­pere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute.

Condimentezi cu sare, piper şi busuioc. Fierbi orezul în apă (poţi adăuga facultativ şi 2-3 ciuperci din conservă) şi serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

Baccala

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bacalea
  • cum se gateste bacala de peste
  • reteta de bacala
  • baccala peste cu legume
  • reteta pentru bacalaua

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Read more:
Dovleac_cu_branza_de_capra_si_cuscus
Dovleac cu branza de capra si cuscus

Dovleac cu branza de capra si cuscus din: dovleac, chilli, zeama de lamaie, coaja de lamaie, ulei de masline, cuscus,...

Close