Baccala

O reteta de baccala din: file de peste, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, patrunjel verde si unt.

Ingrediente:

  • 600-800 g file de peşte (după preferinţă)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 căni cu apă plată
  • 2-3 fire pătrunjel verde
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adâncă. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să aco­pere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute.

Condimentezi cu sare, piper şi busuioc. Fierbi orezul în apă (poţi adăuga facultativ şi 2-3 ciuperci din conservă) şi serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

Baccala

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • reteta bacala
  • bacala peste
  • bacala cu paste
  • cum se prepara bacalea
  • cum se face pestele bacala
  • baccala la cuptor
  • CUM SE PREPARA BACALA DE PESTE SARAT
  • peste bacalea cu cartofi
  • preparate din peste bacala
  • bacalea cu cartofi

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Citeste si:
Friptura_marinata_de_vita_la_gratar
Friptura marinata de vita la gratar

Friptura marinata de vita la gratar din: muschi de vita, zeama de lime, zahar brun, coriandru, sos de soia, sos...

Close