Avocado umplut cu icre si ceapa

Printeaza

Avocado umplut cu icre si ceapa din: avocado, icre, ceapă, ulei, lămâie, sare, piper.

Avocado_umplut_cu_icre_si_ceapa

Ingrediente:

  • 2 avocado
  • 50 g icre
  • 1 ceapă
  • 200 ml ulei
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Taie avocado pe jumătate, pe lungime, îndepărtează sâmburele şi o parte din pulpă. Spală icrele, sărează-le şi lasă-le la rece 30 de minute. Scurge apa care s-a format prin dizolvarea sării. Freacă icrele cu o linguriţă cu zeamă de lămâie.

Toarnă treptat uleiul, ca la maioneză, alternând cu zeamă de lămâie. Pentru a nu le schimba gustul, e preferabil să nu pui nici griş, nici miez de pâine, dar mare grijă, pentru că sunt mult mai grele.

Dacă icrele devin prea tari, adaugă o linguriţă cu apă rece sau zeamă de lămâie, care le albeşte şi le face spu­moase. Adaugă ceapa tocată, umple jumătăţile de avocado cu ajutorul unui şpriţ şi presară piper. Decorează cu lămâie şi somon afumat.

Avocado umplut cu icre si ceapa

Avocado_umplut_cu_icre_si_ceapa

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.