Aspic mozaic

Printeaza

Aspic mozaic din: aripi de curcan, supa scazuta, legume congelate, mazare, usturoi, foi de dafin, lamaie, gelatina, piper multicolor si sare.

Ingrediente:Aspic_mozaic

  • jumatate de aripa de curcan fiarta
  • 2 cani cu supa scazuta, din supa in care ai fiert aripile
  • 250 g legume congelate mixte
  • 200 g mazare congelata
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • 1 plic gelatina
  • piper multicolor macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepari gelatina conform indicaţiilor de pe pachet. Fierbi legumele în apă cu sare. Aşezi pe fundul formei un pic de gelatină şi decorul. Laşi câteva minute la rece.

Presari piper multicolor, apoi legumele mixte şi carnea tăiată fâşii amestecată cu usturoiul pisat.

Pui mazarea, avand grija sa o repartizezi cat mai uniform. Adaugi supa amestecata cu restul de gelatina, foarte usor si in asa fel incat sa nu depaseasca prea mult umplutura. Dai la rece.

Aspic mozaic

Aspic_mozaic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.