Aspic de fructe de padure cu vin

Printeaza

O reteta de aspic de fructe de padure cu vin din: fructe de padure, vin, foi de gelatina, zahar, menta, zahar si frisca.

Ingrediente:

  • 400 g amestec de fructe de padure
  • 300 ml de vin de desert
  • 4 foi de gelatina
  • 200 g zahar
  • 15 g de menta proaspata
  • 150 g zahar
  • frisca si fruze de menta proaspata, pentru decor

 

Mod de preparare:

Aşază fructele de pădure într-un bol împreună cu zahărul şi menta şi lasă-le deoparte timp de 20 de minute. Incălzeşte vinul la aproximativ 80 C. Inmoaie foile de gelatină în apă rece, apoi stoarce-le bine. Adaugă-le peste vinul cald şi lasă gelatina să se dizolve.

Aşază fructele de pădure în forme, toarnă deasupra amestecul de vin şi lasă-le la frigider până se întăresc. Serveşte aspicul cu frişcă şi frunze de mentă proaspătă.

Aspic de fructe de padure cu vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.