Aspic de legume

Printeaza

Aspic de legume din: morcovi, mazare, fasole pastai, ton, concentrat de legume, gelatina.

Ingrediente:Aspic_de_legume

  • 2 morcovi
  • o conserva mica de mazare
  • o conserva fasole pastai
  • o cutie ton in suc propriu
  • un cub concentrat legume
  • un plic gelatina

 

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie rondele si se pun la fiert. Mazărea si fasolea se gustă si, dacă mai trebuie, se fierb. Peştele se scurge din conservă şi se mărunţeşte, dacă mai trebuie, se fierb. Pestele se scurge din conserva si se marunteste, daca nu este deja.

Se desface cubul de concentrat in cantitatea de apa indicata pe pachet si apoi se prepara cu gelatina. In patru vase separate sau intr-unul mare se asaza straturi de legume si peste, conform imaginatie si se toarna aspicul. Se lasa sa se inchege la frigider peste noapte.

Aspic de legume

Aspic_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.