Aspic cu porumb si broccoli

Printeaza

Aspic cu porumb si broccoli din: mazare, morcov, ardei gras, porumb, supa de legume, gelatina, sare.

Ingrediente:Aspic_cu_porumb_si_broccoli

  • 150 g mazare
  • 150 g morcov
  • 1 ardei gras
  • 1/2 broccoli
  • 100 g porumb
  • 500 ml supa de legume
  • 10 g gelatina granule
  • sare

 

Mod de preparare:

Rupe broccoli în buchetele, taie morcovii şi ardeiul gras în cubulete.

Opăreşte legumele în apă 5-10 minute. Separat, pune gelatina la hidratat în patru linguri cu supă de legume, las-o zece minute, apoi dizolv-o la bain-marie.

Ai grijă să nu fiarbă, pentru că-şi pierde din proprietăţi! Amestecă gelatina dizolvată cu restul de supă fierbinte.

Pune legumele scurse în forme mici de silicon. Toarnă aspicul răcorit şi dă la rece până a doua zi.

Dacă nu ai forme, pune aspicul în castronele sau pahare mici de plastic, După ce s-au închegat, răstoarnă-le pe un platou.

Aspic cu porumb si broccoli

Aspic_cu_porumb_si_broccoli

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Oua cu legume in aspic

Oua cu legume in aspic

Oua cu legume in aspic din: oua, ceapa, sunca, ardei, broccoli, legume, maioneza, gelatina, otet, sare, salata. Ingrediente: 5 ouă fierte tari 1 ceapă 200 g şuncă un ardei gras roşu 100 g broccoli 250 g legume congelate (mazăre, morcov, porumb) 250 g maioneză gelatină 2 linguri oţet sare salată   Mod de preparare: Curăţă ouăle […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Aspicul asta merita incercat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.