Arpagic marinat

Printeaza

Arpagic marinat din: arpagic, masline, untdelemn, sare, vin, dafin, lamaie.

Ingrediente:

  • 50 g arpagic
  • 100 g măsline
  • 50 ml untdelemn
  • sare
  • 3 linguri vin alb
  • 2 frunze dafin
  • 4-5 felii lămâie fără coajă

 

Mod de preparare:

Arpagicul se curăţă şi se fierbe în apă clocotită cu sare.

Măslinele se desărează, se pun într-o crăticioară mică, se toarnă peste ele oţetul, vinul, untdelemnul, foile de dafin şi se fierb ca să dea în trei-patru clocote. Se ia de pe foc, se adaugă arpagicul, feliile de lămâie şi se serveşte şi ca ape­ritiv.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta de arpagic murat, o s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.