Aripioare de pui in crusta de miere

Printeaza

O reteta de airpioare de pui in crusta de miere din: aripioare de pui, piure de tomate, sos de soia, mustar, boia, ulei, miere, sare si piper.

Ingrediente:

  • 20 de aripioare de pui (circa 1,2 kg)
  • 5 linguri piure de romate sau ketchup
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita boia
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amesteca ketchupul cu sos de soia, piper, mustar si boia. Se pun deoparte 5 linguri din aceasta marinata; cu restul se ung aripioarele si se dau la frigider 4 ore. Se frig aripioarele pe gratar circa 15 minute, timp in care se intorc din cand in cand de pe o parte pe alta si se ung cu jumatate din marinata pastrata.

Restul de marinata se amesteca cu putin ulei si cu mierea, se ung airpioarele si se frig inca 5 minute, intorcandu-le mereu, pana capata o crusta crocanta.

Aripioare de pui in crusta de miere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. vreau sa gust si eu din aripioarele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.