Aripioare în stil indian

Printeaza

Aripioare în stil indian din: aripioare, lemon grass, coriandru, usturoi, sare, turmeric si piper.

Ingrediente:Aripioare_în_stil_indian

  • 12 aripioare
  • 2 linguri lemon grass tocata sau 1 lingura coaja de lamaie (numai partea galbena) tocata
  • 3/4 ceasca coriandru proaspat, tocat
  • 8 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita sofran indian (turmeric)
  • 1/2 lingurita piper

 

Mod de preparare:

Puneţi în blender lemon grass, frunzele de coriandru, usturoiul, şofranul, sarea şi piperul. Procesaţi până s-au mărunţit bine. Amestecaţi bine condimentele cu aripile de pui, acoperiţi şi lăsaţi la macerat în frigider, cel puţin 1 oră, cel mult 1 zi.

Frigeţi aripile la foc mediu, cu capac, întorcându-le din când în când. Serviţi cu salată de castraveţi şi/sau cu un pilaf indian cu şofran şi legume.

Aripioare în stil indian

Aripioare_în_stil_indian

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.