Aripioare de pui in vin

Printeaza

Aripioare de pui in vin din: aripioare de pui, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin alv, margarina, patrunjel.

Ingrediente:Aripioare_de_pui_in_vin

  • 1/2 kg aripioare
  • 200-300 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 100 g bacon
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingură margarină
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa şi o pui la prăjit. Adaugi baconul tăiat mărunt şi ciu­percile tăiate. Le laşi 10 minute să se călească împreună. în altă tigaie, pui 1 lingură de margarină să se to­pească, adaugi aripioarele curăţate şi spălate, tăiate în două.

După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, le pui peste ceapă, torni şi vinul şi laşi să fiarbă totul la foc mic 15 minute.

La final presari verdeaţă.

 

Aripioare de pui in vin

Aripioare_de_pui_in_vin

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.