Aripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie

Printeaza

Aripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie din: aripioare de pui, varză de Bruxelles, unt, lamaie, ulei, ardei colorat, sare, piper.

Aripioare_de_pui_cu_varza_de_Bruxelles_unt_si_lamaie

Ingrediente:

  • 12 aripioare de pui
  • 500 g varză de Bruxelles
  • 50 g unt
  • 1 lămâie
  • 50 ml ulei
  • 50 g ardei colorat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Opăreşti varza de Bruxelles, timp de 5-6 minute în apă clocotită, cu puţină sare, apoj o scurgi. într-o tigaie topeşti untul, adaugi varza de Bruxelles, sare şi piper după gust.

Căleşti puţin şi storci dea­supra zeama de la 1/2 lămâie. Condimentezi aripioarele cu sare şi piper, apoi le aşezi într-o tavă cu ulei şi cu puţină apă.

Introduci în cuptor pentru 25-30 de minute, la foc potrivit. Serveşti preparatul pe un platou sau pe o farfurie, pe frunze de salată, cu decor de ar­dei colorat şi feliuţe de lămâie.

Aripioare de pui cu varza de Bruxelles, unt si lamaie

Aripioare_de_pui_cu_varza_de_Bruxelles_unt_si_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.