Aripioare de pui cu lamaie si cimbru

Printeaza

Aripioare de pui cu lamaie si cimbru din: miere, zeama de lamaie, coaja de lamaie, cimbru, aripioare de pui, maioneza.

Ingrediente:Aripioare_de_pui_cu_lamaie_si_cimbru

  • 75 ml miere
  • zeama si coaja rasa de la 3 lamai
  • 2-3 linguri cimbru, maruntit
  • 700 g aripioare de pui
  • 150 ml maioneza

 

Mod de preparare:

Combină mierea, zeama şi coaja rasă de la 2 lămâi şi cimbrul şi potriveşte gustul de sare şi piper. Adaugă aripioarele şi unge uniform.

Lasă să stea la marinat cel puţin 1 oră sau peste noapte.

Frige-le la grătar 10minla temperatură potrivită şi apoi acoperă grătarul cu capacul şi lasă să stea încă 15 min sau transferâ-le la cuptorul încins la semnul 6/200 C.

Verifică dacă sunt gata: înţeapă în partea cea mai cărnoasă şi zeama trebuie să fie limpede.

Combină zeama de lămâie rămasă cu maioneza şi serveşte cu aripioarele, ca sos pentru înmuiat.

Aripioare de pui cu lamaie si cimbru

Aripioare_de_pui_cu_lamaie_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.