Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

Printeaza

Aripioare de pui cu cartofi la cuptor din: condimente cajun, ulei, coaja de lime, zeama de lime, cartofi, aripioare de pui.

Ingrediente:Aripioare_de_pui_cu_cartofi_la_cuptor

  • 1 linguri de condimente cajun
  • 2 linguri de ulei
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • 750 g de cartofi mari, taiati sub forma de bastonase
  • 1 kg aripioare de pui

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. într-un bol, combină condimentele cajun, uleiul, coaja rasă şi zeama de lămâie. Tăvăleşte cartofii şi aripile de pui prin acest amestec, în tranşe, pentru a le acoperi uniform.

Tapetează o tavă subţire de copt cu folie de aluminiu, apoi aranjează în ea cartofii, înspre exterior, şi aripile de pui, înspre interior.

Asezonează-le şi dă-le la cuptor 20 de minute, apoi întoarce cartofii pe partea cealaltă şi reintrodu tava în cuptor pentru alte 20-25 de minute.

Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

Aripioare_de_pui_cu_cartofi_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simpla si gustoasa reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.