Aripioare de curcan

Printeaza

Aripioare de curcan din: aripioare de curcan, miere, cognac, vin rosu, cuisoare, nucsoara, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Aripioare de curcan

  • 12 aripioare de curcan
  • 100 ml miere
  • 50 ml cognac
  • 250 ml vin rosu
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi mierea cu vinul, nucşoara, cuişoarele zdrobite, cognacul, sare şi piper. Puneţi în acest amestec aripioarele la marinat, pentru cel puţin 1 oră. Scoateţi apoi aripioarele, puneţi-le într-o tavă în care aţi pus uleiul.

Turnaţi deasupra lor marinata şi puneţi tava la cuptor, la foc potrivit. La fiecare 10 minute, stropiţi aripioarele cu sosul din tavă. Serviţi aripioa­rele fierbinţi cu sosul strecurat deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.