Aripioare cu ketchup picant

Printeaza

Aripioare cu ketchup picant din: aripioare de pui, ketchup picant, oua, boia, praf de usturoi, foaie de dafin, ulei, sare.

Ingrediente:Aripioare_cu_ketchup_picant

  • 20 aripioare de pui
  • ketchup picant
  • 3 oua
  • boia dulce sau picant
  • praf de usturoi
  • faina
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pentru 5-8 minute în apă, în care ai pus un praf de sare şi foaia de dafin, aripioarele curăţate şi tăiate în două. Scoate-le pe un şervet de hârtie care să absoarbă apa.

Amestecă într-un castron cantităţi egale de făină şi pesmet, apoi adaugă praf de usturoi, sare şi boia dulce (sau picantă) după gust.

Tăvăleşte aripioarele prin amestecul de pesmet, apoi prin ou bătut şi din nou prin amestecul uscat.

Prăjeşte-le în ulei încins câteva minute, până ce aripioarele capătă acea culoare aurie şi apetisantă. Serveste aripioarele cu ketchup picant.

Aripioare cu ketchup picant

Aripioare_cu_ketchup_picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.