Arici

Printeaza

Arici din: biscuiti, alune sau nuci, unt, zahar, cacao, ciocolata, bomboane.

Ingrediente:Arici

  • 200 g biscuiţi pisaţi
  • 50 g alune sau nuci tăiate
  • 150 g unt
  • 70 g zahăr pudră
  • 3-4 linguriţe cacao

Pentru glazură:

  • 40 g unt + 100 g ciocolată de menaj topită

Pentru decor:

  • ornament de ciocolată
  • bomboane colorate

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele de mai sus. Amesteci bine până se încorporează toate ingredientele şi modelezi cu mâna nişte arici.

Pregăteşti o glazură din ciocolata de menaj şi din unt şi glazurezi aricii. Apoi îi decorezi cu ornamente de ciocolată şi cu bomboane colorate.

Laşi la rece până la servire, ca să se întărească bine glazura.

Arici

Arici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.