Ardei umpluti de post

Printeaza

Ardei umpluti de post din: ardei grasi, orez, praz, rosii, bulion, morcovi, ardei verzi, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Ardei_umpluti_de_post

  • 4 ardei grasi rosii
  • 8 linguri orez
  • 1-2 fire praz
  • 2 rosii
  • 4 linguri bulion
  • 2 morcovi
  • 2 ardei verzi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul şi se taie rondele sau mărunt. Intr-o lingură de ulei se pune prazul să se călească şi, după ce devine sticlos, se adaugă ardeii verzi tăiaţi mărunt, mor­covii tăiaţi cubuleţe şi orezul spălat şi scurs. Se lasă 10 mi­nute cât să se umfle orezul. La final, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sare şi piper.

Se umplu jumătăţile de ardei roşii cu compoziţia de orez şi se aşază în cratiţă. Se toarnă bulionul desfăcut în apă cu puţin ulei şi se dau la cuptor pentru 30 de minute.

Ardei umpluti de post

Ardei_umpluti_de_post

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Chiar cautam ceva de post, numai ca acum costa ardei de te rup …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.