Ardei umpluţi la gratar

Printeaza

O reteta de ardei umpluti la gratar din: orez, sare, arde grasi, ceapa, verdeata, telemea, parmezan, ou, piper si ulei.

Ingrediente:Ardei umpluţi la gratar

  • 200 g orez
  • sare
  • 8 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri verdeaţă tocată
  • 150 g telemea
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 ou
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se fierbe orezul în 400 ml apă cu sare până ce se înmoaie, apoi se scurge. Se taie câte un căpăcel de la fiecare ardei şi se curăţă de pieliţe. Se toacă ceapa. Se amestecă împreună cu orezul, verdeaţa, brânza zdrobită cu furculiţa, parmezanul şi oul; se sărează şi se piperează.

Se umplu ardeii cu compoziţia de brânză şi se aşază căpăcelul; se fixează. Se toarnă deasupra ulei şi se frig lent pe grătar 15-20 min.

Ardei umpluţi la gratar

Ardei umpluţi la gratar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.