Ardei umpluti cu fasole verde

Printeaza

O reteta savuroasa de Ardei umpluti cu fasole verde din: ardei, pastai de fasole, ceapa, usturoi, cimbru, rosii, sare, piper si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:

  • 4 ardei rosii pentru umplut
  • 500 g pastai de fasole
  • 2 cepe
  • 6 catei de usturoi
  • cimbru uscat si macinat
  • 6 rosii mari
  • 2 ardei
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se pune să fiarbă fasolea. Separat, se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în uleiul de floarea-soarelui. Intre timp, cei doi ardei şi roşiile decojite se taie cubuleţe.

Usturoiul se mărunţeşte.

In ceapa călită se adaugă roşiile şi ardeii tăiaţi, fasolea fiartă tăiată mărunt, sare, piper şi cimbru. Se călesc în continuare la foc mic.

După ce a scăzut, se adaugă usturoiul. Se spală si se taie ardeii. Se’ curăţă de seminţe si se umplu cu compoziţia de fasole. Se dă la cuptor să se rumenească.

Ardei umpluti cu fasole verde

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. cu ciuperci si orez mai umple mama ardeii, cu fasole verde nu stiu daca-mi place, tot mai buna e carnea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.