Ardei umpluţi cu vinete

Printeaza

Ardei umpluţi cu vinete

Ingrediente:Ardei umpluti cu vinete

  • 8-10 ardei
  • 1 kg vinete
  • 2 felii de pâine
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ou
  • 1 ceaşcă de lapte
  • 1 lingură de făină
  • 1/2 kg roşii
  • condimente
  • 1 lingură de zahăr
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coci vinetele pe aragaz, apoi le cureţi şi le toci ca pentru salată. Cureţi ceapa, o căleşti, iar pâinea o înmoi în lapte, o storci şi o adaugi în vinete împreună cu ceapa, oul, făina, sare şi piper după gust.

Cureţi ardeii de cotoare, îi umpli cu compoziţia de vinete, îi aşezi într-o cratiţă şi îi laşi deoparte până pregăteşti sosul.

Opăreşti roşiile, le decojeşti, le dai pe râzătoare şi le pui să fiarbă pe foc mic cu zahărul, câteva linguri de ulei şi condimente. Torni apoi sosul peste ardei şi îi dai la cuptor pentru 25 de minute.

Ardei umpluţi cu vinete

Ardei umpluti cu vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.