Ardei umpluti cu varza

Printeaza

Ardei umpluti cu varza

Mod de preparare:

4 kg de ardei graşi se spalăşi se curăţă de cotor şi seminţe. 5–6 kg de varză albă sau roşie tăiatăşi 200 g de sare grunjoasă se amestecă uşor şi se lasă să stea timp de 2 ore.

Se stoarce apoi varza bine, după care se umplu ardeii. Se fierb apoi 3 l de apă cu 1 l de oţet, piper boabe, foi de dafin, apoi, călduţ, punem peste ardei.

Legăm borcanele şi le dăm la beci. Mirodeniile se pun după gust.

Ardei umpluti cu varza

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.