Ardei umpluţi cu salată de quinoa şi legume

Printeaza

Ardei umpluţi cu salată de quinoa şi legume din: mazare, porumb, quinoa, supa de legume, arde rgasi, ceapa rosie, telina apio, morcov, unt, lamaie, ulei de masline, usturoi, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_salata_de_quinoa_si_legume

  • 1/2 cutie mazare 400g
  • 1/2 cutie porumb dulce 400 g
  • 100 g quinoa
  • 300 ml supa de legume (sau apa)
  • 6 ardei rgasi galbeni
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina apio
  • 1 morcov mic
  • unt

pentru dressing:

  • 1 lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 catel de usturoi (facultativ)
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe quinoa în supă 15 minute. Adaugă mazărea şi porumbul scurse.

Pune morcovul călit în unt, ceapa, ţelina apio şi ardeiul gras tăiate în cubuleţe.

Pentru dressing, amesteca toate ingredientele si toarna-l peste salata. umple cu salata ardeii taiati pe jumatate.

Serveste-i de indata.

Ardei umpluţi cu salată de quinoa şi legume

Ardei_umpluti_cu_salata_de_quinoa_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.