Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Printeaza

Ardei umpluti cu orez si ciuperci din: ardei grasi, ciuperci, orez, ceapa verde, ulei, sare, piper, patrunjel, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_orez_si_ciuperci

  • 4 ardei grasi
  • 300 g ciuperci
  • 500 g orez
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin ulei pentru calit
  • sare
  • piper
  • patrunjel

sos:

  • 200 ml suc de rosii
  • 300 ml apa
  • o lingurita de sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeiul gras de seminţe, se spală, se scot coditele de la ciuperci şi se folosesc numai pălăriile, care se taie cubulete.

Ceapa se toacă mărunt, orezul se spală în câteva ape.

Intr-o tigaie, în puţin ulei, călim ceapa cu ciupercile şi adăugăm şi orezul la sfârşit.

Umplem ardeii cu amestecul rezultat.

Se aşază ardeii umpluţi unul lângă altul într-un vas pentru cuptor, sosul de roşii îl punem fierbinte peste ardei (trebuie să acopere ardeii) şi lăsăm la cuptor 40 min., apoi asezonăm cu pătrunjel.

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Ardei_umpluti_cu_orez_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

retete

Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne

Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne din: ardei grasi, carne tocata, ceapa orez, rosii, sare, piper, pasta de rosii, bulion, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 10 ardei grași, curățați și descojiți 500 g carne tocată (amestec de vită și porc) 1 ceapă, tocată mărunt 200 g orez 2 roșii, tocate 2 linguri ulei Sare […]

retete

Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari

Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari din: gogosari, ardei iuti, zahar, apa, otet de mere, suc de lamaie, sare. Dulceața de ardei iute cu gogoșari este o combinație interesantă de arome, oferind un echilibru perfect între dulcețea gogoșarilor și picanteria ardeilor iuți.   Ingrediente: 500g de gogoșari 3 ardei iuți roșii 500g de zahăr 250ml […]

retete

Paste cu ulei de masline si ardei iute

Paste cu ulei de masline si ardei iute din: paste, usturoi, ulei de masline, ardei iute, maioneza, suc de lamaie, sare, piper, parmezan.   Ingrediente: 250g de paste (preferabil linguine sau spaghetti) 4 căței de usturoi, tăiați felii subțiri 2 linguri de ulei de măsline 1-2 ardei iute peperoncino, tăiați în bucăți mici 1/2 cană […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.