Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui

Printeaza

Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui din: ardei grasi, ficatei, pipote, ceapa, oua, paine, sare, patrunjel, lapte.

Ingrediente:Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui

  • 4 ardei graşi
  • 200 g ficăţei
  • 100 g pipote de pui
  • 1 ceapă
  • 5 ouă
  • 2 felii de pâine
  • sare
  • 1 le­gătură pătrunjel verde
  • 1 ceaşcă lapte

 

Mod de preparare:

Speli ficăţeii şi pipotele, le pui la fiert în apă cu sare, iar separat fierbi 3 ouă. După ce au fiert toate, treci carnea cu ouăle şi ceapa curăţată prin maşina de tocat, apoi adaugi în compoziţie ouăle crude rămase, pâinea înmuiată în lapte şi presată bine, puţină sare şi pătrunjel tocat.

Cureţi apoi ardeii, îi speli şi îi umpli cu compoziţia pregătită şi-i aşezi într-o cratiţă. Torni apă cât să-i cuprindă, pui cratiţei capac şi o dai la cuptor pentru 30 de minute.

Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui

Ardei umpluti cu ficatei si pipote de pui

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ardei umpluti cu ficatei de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.