Ardei umpluţi cu fasole batută

Printeaza

Ardei umpluţi cu fasole batută

Ingrediente:Ardei umpluti cu fasole batuta

  • 1 cutie praf pentru fasole bătută
  • 4 ardei graşi (roşu, verde şi galben)
  • 400 ml apă
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Pui apa cu un praf de sare la fiert şi după ce dă în clocot o dai deoparte şi adaugi praful de fasole bătută amestecând continuu.

Torni apoi uleiul puţin câte puţin până-l încorporezi pe tot, adaugi sare dacă mai e nevoie şi laşi fasolea deoparte până pregăteşti ardeii.

Cureţi ardeii, îi tai în jumătate, îi umpli cu fasole bătută, presari mărarul tocat şi îi aduci la masă.

Ardei umpluţi cu fasole batută

Ardei umpluti cu fasole batuta

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.