Ardei umpluti cu ciuperci, porumb si branza de soia

Printeaza

Ardei umpluti cu ciuperci, porumb si branza de soia din: ciuperci, ardei grasi, ceapa, usturoi, broccoli, branza de soia, sare, piper, ulei, orez, porumb.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_ciuperci_porumb_si_branza_de_soia

  • 500 g ciuperci taiate pe lung
  • 6 ardei grasi
  • 1 ceapa tocata
  • 3-4 catei de usturoi pisati
  • 3 buchetele de broccoli
  • 1 ardei verde taiat cubulete
  • 100 g branza de soia, rasa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 100 g orez
  • 1 cutie de porumb

 

Mod de preparare:

Ardeii îi speli, le tai cotoarele, pe care nu le arunci. Ii cureţi de seminţe şi îi laşi la scurs cu gura în jos. Căleşti ceapa, o ţii până devine sticloasă. Dai cu sare şi piper şi pui usturoiul. Sotezi câteva minute să se combine aromele şi adaugi ciupercile si orezul spalat.

Cand scade apa lasata de ele, sotezi si bucatelele de broccoli cu ardeiul verde, apoi opresti focul. Umplu ardeii cu acest amestec, pui branza de soia, boabe de porumb scurse si ii dai la cuptor pana cand legumele se gratineaza. Acoperi cu codita pastrata si poti servi.

Ardei umpluti cu ciuperci, porumb si branza de soia

Ardei_umpluti_cu_ciuperci_porumb_si_branza_de_soia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.