Ardei umpluti cu carne si orez

Printeaza

Ardei umpluti cu carne si orez din: ardei, carne, orez, patrunjel, suc de rosii, faina, telina, ulei, iaurt.

Ingrediente:Ardei umpluti cu carne si orez

  • 2 ardei graşi
  • 100 g carne fiartă
  • 1 lingură orez fiert
  • pă­trunjel verde
  • 100 ml suc de roşii
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 frunză de ţelinâ
  • 15 g ulei
  • 2 linguri iaurt

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii în interior, se spală şi se fierb 2-3 clocote. Se prepară umplutura, procedand în continuare ca la roşiile umplute.

Se pun într-o crăticioară cu 2-3 linguri de apă caldă şi se acoperă cu sucul de roşii amestecat cu făina şi uleiul. Se odaugă frunză de ţelină şi se pun să fiarbă la cuptor 10-15 minute.

Se servesc cu iaurt si verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.