Ardei umpluti cu branza si ridichi

Printeaza

Ardei umpluti cu branza si ridichi din: ardei, branza dulce, patrunjel verde, marar, ceapa verde, smantana, oregano, ou, ridichi, sare, boia dulce.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_branza_si_ridichi

  • 3-4 ardei diferit colorati
  • 300 g branza dulce
  • cate 1 legatura patrunjel verde, marar si ceapa verde
  • 50 g unt sau smantana
  • cate 1 praf de oregano si maghiran
  • 1 ou
  • 4-5 ridichi
  • sare
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Fierbi oul tare, il decojesti si il maruntesti cu furculita. Cureti si speli verdeata si ridichile.

Speli ardeii si le indepartezi cu grija cotoarele si semintele. Tai marunt verdeata.

Amesteci intr-un bol branza, untul moale, oregano, maghiranul, verdeata, oul fiert si 3 ridichi date pe razatoare.

Sarezi si condimeptezi pasta cu boia, dupa gust.

Cu pasta obtinuta umpli ardeii si ii lasi in frigider pentru 15 minute.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, tai ardeii in rondele pe care le asezi pe un platou si le decorezi cu felioare de ridichi si cu fire fine de marar.

Ardei umpluti cu branza si ridichi

Ardei_umpluti_cu_branza_si_ridichi

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ardei umpluti cu salata

Ardei umpluti cu salata

Ardei umpluti cu salata din: ardei, vinete, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, frunze de telina, piper, sare. Ingrediente: 500 g ardei gras 1 kg vinete 2 cepe 2 rosii 100 ml ulei 1 legatura de patrunjel frunze de telina piper sare   Mod de preparare: Vinetele se coc pe plită pe toate părţile şi se lasă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.