Ardei umpluti cu branza si busuioc
PrinteazaArdei umpluti cu branza si busuioc din: ardei grasi, branza de vaci, telemea de vaca, oua, smantana, ulei, sare, piper, marar, busuioc.
- 10 ardei grasi
- 250 g branza de vaci
- 250 g telemea de vaca
- 2 oua
- 2-3 linguri smantana
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- marar
- busuioc
Mod de preparare:
Speli ardeii, decupezi căpăcelele cu codiţe şi-i cureţi de seminţe. Intr-un vas pui brânza de vaci, dai telemeaua prin râzătoare, adaugi smântână şi ouăle. Potriveşti de sare şi de piper şi presari mărar şi busuioc.
Amesteci bine ingredientele până obţii o ptastă omogenă. Umpli ardeii cu amestecul şi pui capacele. Cu o pensulă ungi fiecare ardei cu ulei şi apoi îi aşezi într-o tavă. Laşi la cuptor 30 de minute
Ardei umpluti cu branza si busuioc
Pofta buna!