Ardei umpluti cu branza si busuioc

Printeaza

Ardei umpluti cu branza si busuioc din: ardei grasi, branza de vaci, telemea de vaca, oua, smantana, ulei, sare, piper, marar, busuioc.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_branza_si_busuioc

  • 10 ardei grasi
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, decupezi căpăcelele cu codiţe şi-i cureţi de seminţe. Intr-un vas pui brânza de vaci, dai telemeaua prin râzătoare, adaugi smântână şi ouăle. Potriveşti de sare şi de piper şi presari mărar şi busuioc.

Amesteci bine ingredientele până obţii o ptastă omogenă. Umpli ardeii cu amestecul şi pui capacele. Cu o pensulă ungi fiecare ardei cu ulei şi apoi îi aşezi într-o tavă. Laşi la cuptor 30 de minute

Ardei umpluti cu branza si busuioc

Ardei_umpluti_cu_branza_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.