Ardei umpluţi cu brânza

Printeaza

O reteta de ardei umpluti cu branza din: ardei, telemea de bivolita, marar, boia iute, boia dulce, smantana, susan, usturoi si sos picant de ardei capia.

Ingrediente:Ardei umpluţi cu brânza

  • 6 ardei
  • 400 g telemea de bivoliţă
  • o legătură mărar
  • o linguriţă boia iute
  • o linguriţă boia dulce
  • 100 ml smântână dulce
  • o lingură susan prăjit
  • 2-3 căţei usturoi
  • sos picant de ardei capia

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii şi se taie pe jumătate. Se scot seminţele şi se lasă să se scurgă cu gura în jos, pe un şervet absorbant. Separat, se taie telemeaua cubuleţe, se adaugă smântână şi se pasează cu usturoiul pisat. Se încorporează si se lasă la rece.

Se umplu jumătăţile de ardei cu compoziţia preparată şi se ornează cu mărar. Se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se dau pentru câteva minute la cuptor. Se servesc cu sos picant de ardei capia.

Ardei umpluţi cu brânza

Ardei umpluţi cu brânza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ardei umpluti cu branza si prajiti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.