Ardei şi roşii umplute cu pastă de brânză

Printeaza

Ardei şi roşii umplute cu pastă de brânză din: ardei, rosii, branza, unt, maioneza, marar, ceapa verde si sare.

Ingrediente:Ardei şi roşii umplute cu pastă de brânză

  • ardei uniformi si rosii de aceeasi marime

pentru pasta de branza:

  • 200 g branza
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri maioneza
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ardeii şi roşiile. Ardeii îi cureţi de cotoare şi îi tai pe jumătate.

Tai roşiilor câte un căpăcel şi le scoţi miezul. Amesteci brânza cu untul, maioneza, mărarul tocat, ceapa tocată şi sarea, plii ardeii şi roşiile cu acest amestec şi le poţi servi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.