Ardei la tava cu peste si vin rosu

Printeaza

Ardei la tava cu peste si vin rosu din: ardei graşi rosii, ardei graşi verzi, ardei graşi galbeni, ceapa, usturoi, patrunjel, vin rosu, conserve de peşte în ulei, sare, piper, puţin ulei.

 

Ingrediente:Ardei la tava cu peste si vin rosu

  • 6 ardei graşi de culori dife­rite pentru un aspect deosebit: 2 roşii, 2 galbeni şi 2 ardei verzi
  • 2 cepe,
  • 4 căţei de usturoi
  • pătrunjel tocat
  • 200 ml vin roşu
  • 2 conserve de peşte în ulei
  • sare
  • piper
  • puţin ulei

 

 

Mod de rpeparare:

In foarte puţin ulei căleşti ceapa pe care ai tocat-o, o condimentezi şi o pui într-o tavă (faci un pat din ceapă călită).

Ardeii, spălaţi şi curăţaţi de seminţe, îi tai pe lung şi îi aşezi, alternativ, combinând culorile, peste ceapă.

In fiecare jumătate de ardei pui peşte din conservă, cu uleiul lui.

Toci foar­te mărunt pătrunjelul şi usturoiul, le ames­teci bine într-un bol, condimentezi şi presari verdeţurile peste ardei.

Apoi, torni şi vinul şi dai tava la cuptor pentru 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.