Ardei grasi pentru umplut

Printeaza

Ardei grasi pentru umplut din: ardei, sare.

Ingrediente:Ardei grasi pentru umplut

  • 5 kg ardei
  • 1 kg sare

Mod de preparare:

Ardeii se spală, se curăţă de seminţe şi codiţe, se lasă la scurs. Se presără sarea şi se lasă de pe o zi pe alta. Se aranjează în borcane şi deasupra se toarnă zeama pe care şi-au lăsat-o. Se închid borcanele. 

Se scot din saramură cu o zi înainte de a fi folosiţi şi se spală în mai multe ape călduţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.