Ardei copţi umpluţi cu carne de pui

Printeaza

Ardei copţi umpluţi cu carne de pui din: ardei grasi, carne de pasare, morcovi, telina, pastarnac, rosie, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, patrunjel verde.

Ingrediente:Ardei_copti_umpluti_cu_carne_de_pui

  • 2 ardei grasi mari
  • 2 linguri de carne de pasare fiarta
  • 1 lingura de zarzavat fiert, taiat cuburi (morcovi, telina, pastarnac)
  • 1 rosie
  • 1/2 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat fin

 

Mod de preparare:

Coci ardeii în mod uniform, îi cureţi de coajă şi seminţe, îi laşi să se scurgă de zeamă, apoi îi umpli cu carnea de pasăre fiartă şi tocată, amestecată cu zarzava­tul tăiat cuburi, verdeaţă şi sare.

Aşezi ardeii pe o farfurie şi îi garniseşti cu felioare de roşie curăţate de coajă şi stropite dea­supra cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.

Ardei copţi umpluţi cu carne de pui

Ardei_copti_umpluti_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

 

 

.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.