Ardei capia cu umplutura

Printeaza

Se spală 3 pulpe de pui (a cca 250 g) şi se şterg. Se aşazi într-o oală şi se toarnă apă, astfel încât să le acopere. Se sărează, se adaugă 2 fire mentă şi se fierb 45 min., luând spuma care se formează deasupra.

Se taie în două, pe lung, 4 ardei capia roşii, se turăţă de cotoare şi de seminţe şi se spală. Se curăţă şi se toacă 2 tăţei de usturoi. Se rup bucăţi 2 felii de pâine albă veche de o zi. Se lasă să se scurgă carnea şi să se răcorească puţin.

Se îndepărtează pielea şi oasele şi carnea se taie mărunt. Se pa­sează cu usturoi, pâine, 100 g nuci tocate şi 150 g iaurt. Se condi­mentează cu sare, piper şi boia şi se umplu ardeii cu această cre­mă. Se servesc cu pâine şi se ornează cu pătrunjel.

Ardei capia cu umplutura

Ardei capia cu umplutura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.