Aperitive cu spanac si branza din: ulei de masline, spanac, ceapa verde, usturoi, sare, piper, nucsoara, branza, faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, unt, ou, lapte batut. Poate te intereseaza si: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Ingrediente pentru […]
Aperitive pentru masa de Paşti (2016)
PrinteazaMasa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti:
Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto
Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente: 1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul la foc mediu. Între timp, inveliti sparanghelul in prosciutto. Puneti […]
Aperitive cu crema de branza, avocado si masline
Aperitive cu crema de branza, avocado si masline din: apa, faina, unt, oua, ulei, avocado, zeama de lamaie, usutroi, masline verzi cu ardei, sare, branza feta. Ingrediente: 80 ml apa 50 g faina 40 g unt 2 oua, la temperatura camerei ulei pentru uns Pentru crema: 1 avocado foarte copt 2 linguri zeama lamaie […]
Aperitive pentru masa de Paşti:
Gustari cu mozzarella si rosii
Gustari cu mozzarella si rosii din: branza mozzarella, rosii, paine, masline, ulei. Ingrediente: 16 felii branza mozzarella 8 felii rosii 8 felii paine 100 g masline feliate ulei pentru tava Mod de preparare: Tava mare a aragazului se unge cu ulei si se lasă apoi deoparte, până la folosire. Feliile de pâine se decupează […]
Reteta zilei: Gustari cu crema de branza
Gustari cu crema de branza din: bagheta, unt topit, crema de branza, ceapa verde, marar, usturoi, piper, salam, castravete. Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii 2 lingurite unt topit Ingrediente crema branza: 240gr crema de branza 2 cepe verzi, tocate ¼ cana marar tocat 1 catel de usturoi, pisat ⅛ lingurita piper negru proaspat macinat […]
Gustari cu somon afumat
Gustari cu somon afumat din: blinii cu marar, toast, crema de branza cu piper, somon afumat, sfecla rosie, marar. Ingrediente: 20 blinii cu mărar sau toast tăiat bucăţi mici 150 g cremă de brânză cu piper 160 g somon afumat 1 sfeclă roşie fiartă, tocată mărunt mărar prospat, pentru ornat Mod de preparare: […]
Aperitive pentru masa de Paşti:
Aperitive cu oua de prepelita si rosii cherry
Aperitive cu oua de prepelita si rosii cherry din: ouă de prepeliţă, ouă de găină, roşii, roşii cherry sau roşii obişnuite mici, unt, ierburi aromate: mărar, pătrunjel, tarhon, cimbru. Ingrediente: 8 ouă de prepeliţă 4 ouă de găină 4 roşii 8 roşii cherry sau roşii obişnuite mici 2 linguri unt 2-3 legături ierburi aromate: mărar, pătrunjel, tarhon, cimbru Mod de […]
Aperitive cu halloumi si spanac
Aperitive cu halloumi si spanac din: unt, usturoi, garam masala, spanac, halloumi, chifle. Ingrediente: 2 linguri unt 2 catei usturoi 2 lingurite garam masala 160gr spanac 500gr branza halloumi 4 chifle Mod de preparare: Incălzeşte 2 linguri de unt într-o oală mare, împreună cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 2 linguriţe de garam masala. […]
Pofta buna!