Aperitive pentru masa de Craciun (2015)

Printeaza

Aperitive pentru masa de Craciun:

Aperitive_cu_fructe_de_mare_si_rosii_cherry

Aperitive cu fructe de mare si rosii cherry

Aperitive cu fructe de mare si rosii cherry din: caracatiţă mică cu legume, salata cu fructe de mare, castravete cornichon, roşii cherry, ardei iute roşu, sare, piper. Ingrediente: 150 g caracatiţă mică cu legume 150 g salata cu fructe de mare 1 castravete cornichon 4 roşii cherry 1 ardei iute roşu sare şi piper Mod de preparare: Se curăţă […]

Aperitive_cu_pate_de_somon_si_struguri

Aperitive cu pate de somon si struguri

Aperitive cu pate de somon si struguri din: pate de somon, pâine, maioneză, pătrunjel, boabe de struguri. Ingrediente: 100g pate de somon 4 felii de pâine 2 linguri de maioneză 1 legătură mare de pătrunjel câteva boabe de struguri   Mod de preparare: Cu ajutorul unui pahar, decupaţi rondele din feliile de pâine. Tăiaţi boabele de struguri în jumătăţi […]

Aperitive_cu_somon_hrean_si_castravete

Aperitive cu somon, hrean si castravete

Aperitive cu somon, hrean si castravete din: somon afumat, pâine de secară cu seminţe, castravete Fabio, cremă de brânză, pastă de hrean, maioneză, ouă, ardei iute, chives, pătrunjel, sare şi piper. Ingrediente: 100g de somon afumat 4 felii de pâine de secară cu seminţe 1/3 de castravete Fabio 80g cremă de brânză 1 linguriţă de pastă de hrean 1 lingură de maioneză 4 ouă fierte […]

Aperitive_cu_legume_la_gratar_si_ton

Aperitive cu legume la gratar si ton

Aperitive cu legume la gratar si ton din: ton, dovlecel, vanata, ardei, masline fara samburi, capere, nuci de pin, sare de mare, piper negru, oţet balsamic, arpagic, usturoi, ou, ulei de măsline extravirgin, lămâie. Ingrediente: 320g de ton în suc natural 2 dovlecei mari 1 vânătă 2 ardei 1 pumn de măsline fără sâmburi capere 30g de nuci de pin sare […]

Aperitive_cu_rosii_cherry

Aperitive cu rosii cherry

Aperitive cu rosii cherry din: branza de capra, ceapa verde, patrunjel, parmezan, sare, piper, aluat, rosii cherry. Ingrediente:  125 g brânză de capră proaspătă 1 lingură ceapă verde tocată 1/2 lingură pătrunjel tocat 1 lingură parmezan ras sare si piper 1 pachet aluat congelat 16 roşii cherry Mod de preparare: Se amestecă brânza cu ceapă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.